Apparaten en accessoires
Glutenvrij chocoladebrood
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 10min
14 sneetjes
Ingrediënten
-
zachte boter80 g
-
glutenvrij wit meel240 g
-
maïzena (zetmeel)50 g
-
kristalsuiker150 g
-
xanthaangom (optioneel)1 tl
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
fijn zout½ tl
-
Griekse yoghurt200 g
-
eieren2
-
chocoladedruppels100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
5.2 g
Calorieën
956 kJ /
229 kcal
Vetten
9.2 g
Koolhydraten
31.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Engelse brunch
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Drie kaas pides
1u. 40min
Scandinavische hamburger
4u. 10min
Dracula bloed
Geen beoordelingen
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Havermoutrepen met kaas
45min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min
Kleverige toffeepuddings
Geen beoordelingen
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min